معرفی فیلم و سریال

کینگزمن حقله ی طلایی؛ کم ادعا و موفق

چندی پیش، دومین قسمت فیلم کینگزمن با نام حلقه ی طلایی به اکران در آمد و با استقبال شدید علاقمندان به سینما روبرو شد. در این مطلب به نقد و بررسی این فیلم می پردازیم.

 

 

 

 

 

 

سیکوئلِ فیلم سینمایی کینگزمن (که پیشرفتش نسبت قسمت قبلی را می شد در قطره قطره ی سکانس ها آن حس کرد) یکی از خوش ساخت ترین فیلم های چند سال اخیر بود که با داستانی بامزه و اکشنی ناب، بیننده را بدون خسته شدن تا انتها پای خود می نشاند.

می توان گفت که حلقه ی طلایی را می شود همسطح سرویس جاسوسی (Secret sService) پنداشت و یکی از مهم ترین نکاتی که این فیلم را متمایز می کرد، آشنایی زودهنگام بینندگانی که قسمت اول کینگزمن را ندیده بودند با شخصیت های فیلم دوم بود. هیچ سردرگمی ای در کار نبود و بیننده خیلی زود متوجه کم و کیف و چند و چونِ داستان می شد.

حلقه طلایی کینگزمن

فضای سورئال حلقه ی طلایی خیلی ملموس تر از فضایی است که در فیلم های ابرقهرمانی مانند “بتمن در مقابل سوپرمن” یا “لیگ عدالت” می بینیم و البته باید هم اینگونه باشد. اما در بحث جلوه های ویژه و حقه های سینمایی، کینگزمن از جلوه های کمتر کلیشه ای و خلاقانه تری نسبت به فیلم های ماروِل-دی سی استفاده کرده است و شاید همین باعث شد که این اثر با بودجه ی 104 میلیونی، بتواند بیش از 400 میلیون بفروشد.

داستان فیلم شاید مثل اکثر فیلم های سینمای بدنه نکته ی خیلی خاصی نداشته باشد، اما روایت خسته کننده ای ندارد و از نوجوان تا پیر می توانند از تماشای این فیلم زیبا لذت ببرند. (البته فیلم مناسب دیدن همراه خانواده نیست!)

بازیگران نیز وظیفه ی خود را به خوبی انجام دادند. پختگی و تجربه را می توان در تمام اکت های تارون اگرتون (اگزی) دید. حضور پدرو پاسکال (ویسـکی) نیز به جذابیت های فیلم افزوده است. ضمن اینکه وجود بازیگران جذابی همچون چنینگ تیتوم و جولیان مور در کنار بازیگران درخشانی چون کالین فرث (هری) و مارک استرانگ (مرلین) به قوت گرفتن این فیلم کمک بسیاری کرد. فراموش نکنیم حضور التون جان در این فیلم در نقش خودش، یکی از برترین نقش آفرینی های رئال در این حوزه بود.

پاسکال

کارگردانی این فیلم بر عهده ی کسی است که نباید فراموش کنیم یکی از برترین کارگردانان غیر امریکایی موفق در این صنعت است. متیو واون کارگردان موفق فیلم های مردان ایکس و فیلم زیبای کیک اَس! مثل همیشه با حوصله و ریزبین. و باید گفت که فیلمش واقعاً شایسته ی چنین فروش خوبی بود.

بینندگان و منتقدان چه می گویند؟ استقبال از حلقه ی طلایی در میان کاربران اینترنت و منتقدان حوزه ی سینما نسبت به Secret Service خیلی کمتر بود و شاید دلیل این نمرات پایین، فقدان Golden Circle در سوژه یابی بود. سوژه ی مواد مخدر در صنعت سینما یک دستمایه ی دو سر نجس است و همواره منتقدان بیشتری دارد. سرویس جاسوسی از لحاظ فیلمنامه قوی تر بود و در آن دوران، بسیار متفاوت و متمایز عمل کرد.

 

پاپی

برای درک بیشتر، به یک مقایسه آماری میان این دو فیلم می پردازیم:

  Kingsman The Secret Service

بودجه: $94

فروش: $414

نمره ی IMDB : تقریباً 7.7

Rotten Tomatoes : 74%

کاربران گوگل: 93%

Kingsman the Golden Circle

بودجه: $104

فروش: $405

نمره ی IMDB : حدوداً 6.9

Rotten Tomatoes : 51%

کاربران گوگل: 88%

در مجموع، Golden Circle یک فیلم آرمانی نیست، اما از خیلی از فیلم های پرمدعا بهتر عمل کرده است، اما نسبت به قسمت قبلی خودش، کمی ضعیف تر عمل کرده است. این فیلم حداقل انتظارات را برآورده می کند. منتظر نظرات شما راجع به این فیلم هستیم.

 

کانال تلگرام نشریه ی شهر

1 دیدگاه

  1. من واقعا از هردوتا کینگزمن خوشم میاد و به نظرم ریتم هیجان انگیز خیلی خوبی داره^-^

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا